ATLANTA

Cariere


In spatele viziunii noastre strategice exista un singur atuu competitiv major: angajatii nostri. La ora actuala am pus bazele unei politici de resurse umane capabile sa ne asigure cresterea pe termen lung. Detinem acum motoarele pentru a reusi sa cream la Atlanta Trading o echipa puternica formata din angajati dinamici instruiti , motivati si dornici sa progreseze.

Acest demers se bazeaza pe trei valori fundamentale pe care Atlanta Trading le promoveaza: profesionalism, spirit intreprinzator si performanta.Politica noastra de resurse umane se bazeaza pe recrutare, dezvoltare si recompensarea performantei.

Imbunatatirea si consolidarea performantei se realizeaza prin: stabilirea obiectivelor, masurarea si evaluarea acestora, facilitate de invatarea continua.

-

Joburi oferite

Inginer automatizari.
Cerinte:- studii superioare Facultatea de Automatizari, experienta minim 2 ani, stagiul militar satisfacut, cunostinte PC, cunoastinte limba engleza, carnet de conducere categoria B.

Responsabilitati: - Dezvolta si mentine legatura cu clientii, realizeaza indeplinirea obiectivelor de distributie, asigura asistenta tehnica de specialitate in zona sa de responsabilitate.

Acesta este singurul post disponibil, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs. la urmatoarele adrese: e-mail: atlanta@ atlanta.ro sau fax : 0244-529.482.
Datele vor fi introduce in baza noastra de date in vederea unei viitoare posibile colaborari.

Plan de cariera
Numirea dvs. pe post constituie debutul carierei de specialist intr-unul din departamentele firmei. Ulterior, performantele si capacitatea dvs de adaptare la cerintele postului, va sustin evolutia profesionala. Aceasta presupune largirea ariei de responsabilitati si valorificarea experientei la un nivel superior al carierei dvs. In cazul in care alocarea pe post presupune mobilitate geografica, beneficiati de avantaje suplimentare din partea companiei.

In cele din urma…
Totul este posibil. Rezultatele si performantele obtinute ar putea constitui motorul pentru evolutia dvs profesionala. Acest acord presupune un angajament reciproc:
Atlanta Trading se angajeaza sa va puna la dispozitie mijloacele de a reusi in: - obtinerea unei viziuni clare si bine definite asupra activitatii companiei in care activati.
- acumularea de experiente profesionale variate, la standarde inalte.
- urmarirea permanenta a progreselor inregistrate prin evaluari periodice efectuate impreuna cu superiorii ierarhici si specialistii Departamentului de Resurse Umane.
Dvs va angajati sa depuneti eforturi in:
- implicarea concreta si directa in procesul de invatare.
- obtinerea de rezultate si performante profesionale.-
Telefon/Fax: 00 40 244 529482
Telefon:00 40 244 529481
Mobil: 0722 360110 ; 0723 138993
Email: atlanta@atlanta.ro
Acasa | Despre noi | Suport clienti | Produse | Contact
©2008 Atlanta Trading | Privacy Policy | Terms of Use
Copyright Atlanta Trading SRL
Gazduire web