ATLANTA

Despre noi

Atlanta Trading este partenerul dvs de incredere in domeniul industrial, avand nu numai competenta , dar si experienta necesara castigate de-a lungul anilor de activitate.
Suntem o firma cu capital integral romanesc, in plina dezvoltare care are ca principal domeniu de activitate, furnizarea unei game largi de produse industriale pentru fabricanti din diferite sectoare de activitate. Noi venim cu oferirea de solutii la cerintele si problemele clientilor.
Scopul nostru principal este oferirea unei calitati inalte a produselor si serviciilor la costuri competitive si fara greseli.

-

Avantajele noastre

Calitate: - toate produsele oferite de noi intrunesc standardele de calitate internationala din domeniu.
Diversitate: - sprijinim diversitatea, cautand idei si acceptand sugestiile venite din mai multe surse; Egalitatea este o valoare definitorie a locului in care ne desfasuram activitatea.
Deschidere: - ascultam activ, comunicam deschis si apreciem feedback-ul; incurajam cooperarea si ii implicam pe toti cei interesati.
Stabilitate: - punem bazele unor colaborari pe termen lung care incurajeaza un climat de incredere si sprijin.
Rapiditate: - intelegand ca orice cerinta porneste de la o necesitate, incercam sa scurtam timp , raspunzandu-va prompt.
Flexibilitate: - suntem deschisi si onesti in tot ceea ce facem; oferim in mod constant discount-uri in functie de volumele comandate si termenele de plata.
Siguranta: - dvs puteti fi siguri ca preturile sunt cele promise, termenele si conditiile respectate iar produsele cele solicitate.
Suport: - asiguram suportul tehnic necesar clientilor, oferindu-le cataloage si CD-uri cu produsele noastre.

Cautam mereu sa ne imbunatatim felul in care ne desfasuram activitatea.
Acesta este serviciul Atlanta, care nu poate fi exprimat nici in Ron , nici in Euro si nici in alta moneda.


-
Telefon/Fax: 00 40 244 529482
Telefon:00 40 244 529481
Mobil: 0722 360110 ; 0723 138993
Email: atlanta@atlanta.ro
Acasa | Despre noi | Suport clienti | Produse | Contact
©2008 Atlanta Trading | Privacy Policy | Terms of Use
Copyright Atlanta Trading SRL
Gazduire web