ATLANTA

Misiunea noastra, Viziunea noastra

Misiunea care ne conduce este aceea de a creste in permanenta valoarea companiei in raport cu clientii, prin furnizarea de produse si servicii profitabile pe piata din Romania.
Desi in cea mai mare parte cresterea noastra este realizata prin diversificarea gamei de produse, succesul depinde de masura in care satisfacem cerintele pietei. Aceasta presupune sa lucram in deplin parteneriat cu clientii nostri, nu numai in intelegerea si satisfacerea nevoilor clientilor dar si in anticiparea problemelor lor.

-

Calitate si performanta

Pentru ca stim sa acceptam provocarile, am castigat increderea clientilor nostri. Profesionalismul este in centrul culturii noastre organizationale.
Succesele noastre s-au nascut din actiuni colective. Diversificarea competentelor, experientelor , culturilor noastre constituie bogatia noastra cea mai de pret.

Vom continua sa oferim cea mai competitiva calitate, cele mai competitive costuri, cea mai rapida livrare prin bine cunoscutele noastre flexibilitate, viteza si profesionalism aliniate cu celelalte functiuni organizationale.

Cu fiecare zi ne straduim sa fim cat mai buni, ne adaptam la situatii noi, caracteristice unei lumi intr-o schimbare permanenta. Calitatea produselor si serviciilor oferite de societatea noastra, asimilarea prompta a noutatilor tehnice, au adus deja companiei o excelenta reputatie la nivel national.
-
Telefon/Fax: 00 40 244 529482
Telefon:00 40 244 529481
Mobil: 0722 360110 ; 0723 138993
Email: atlanta@atlanta.ro
Acasa | Despre noi | Suport clienti | Produse | Contact
©2008 Atlanta Trading | Privacy Policy | Terms of Use
Copyright Atlanta Trading SRL
Gazduire web